Porsche Sprint Challenge Scandinavia på YouTube och i Viaplay

05 maj 2021, 13:36

Porsche Sprint Challenge Scandinavia kan bli en publikfavorit på YouTube och Viaplay. Där får den nya, populära racingklassen mycket utrymme under säsongen. Det blir nämligen livesändning från samtliga fem deltävlingar.

Redan i premiären på Ring Knutstorp den 8 maj kommer det andra av klassens två race att livestreamas på Porsche Carrera Cup Scandinavias YouTube-kanal: Porsche Carrara Cup YouTube
Så alla ni som vill följa Marcus Annervi, Stig Blomqvist och alla de andra förarna – in på YouTube klockan 14.00 på lördag.

Fortsättning följer sedan i såväl Anderstorp som i Falkenberg. Men där tar Viaplay över. Från Scandinavian Raceway livesänds det andra heatet och från Västkustloppet, som är en dubbeltävling för Porsche Sprint Challenge Scandinavia, trappas bevakningen upp ytterligare ett snäpp. Eller vad sägs om livesändning från race två på lördag och båda heaten dagen därpå!

Säsongen avslutas på Rudskogen Motorsenter och Mantorp Park. Race två i båda de deltävlingarna kommer att visas på YouTube.
Samtliga race kommer att kommenteras av Robin Nilsson.

Sändningsschemat i sin helhet.
Ring Knutstorp 8 maj: Race 2 – Youtube.
Anderstorp Raceway 19 juni: Race 2 – Viaplay.
Falkenbergs Motorbana 10 juli: Race 2 – Viaplay.
Falkenbergs Motorbana 11 juli: Race 1 och 2 – Viaplay.
Rudskogen Motorsenter 18 september: Race 2 – YouTube.
Mantorp Park 2 oktober: Race 2 – YouTube.